bg

Hulp bij rouwverwerking in Haarlem

Naast het verliezen van je eigen gezondheid heeft maar weinig zoveel impact op je als het verliezen van iemand die je dierbaar is. Het kan voelen als een amputatie, een vreselijke leegte, of misschien voel je je gewoon als verdoofd en leef je verder op een automatische piloot.

Iedereen verwerkt deze aanslag op zijn eigen manier en tijd. En wat is verwerking dan eigenlijk? Dat je weer door gaat met je leven zoals daarvoor? Onmogelijk. Een dergelijk verlies laat altijd een litteken achter. Verwerken betekent hoogstens dat je met dit litteken weer zin en plezier in het leven kunt hebben. Niemand kan je zeggen wat voor jouw rouw 'gepast' is en wat 'niet goed' is. Wel kun je op een gegeven moment zelf inzien dat het verlies je in de greep houd, of dat je erg oppervlakkig bent gaan leven, of dingen doet of laat die je niet verder helpen. Dan is het goed om hulp te zoeken.

In de behandeling help ik je door de verschillende fases/gevoelens van rouw heen, ontkenning, verdriet, woede, soms ook schaamte of schuld en uiteindelijk acceptatie. Hierbij kijk ik naar jouw unieke band met de verlorene en bied ik je handvatten om verder te komen in jouw proces.

Je bent van harte welkom voor begeleiding bij rouw en verlies

Denk je begeleiding van mij te kunnen gebruiken bij hetgeen je ervaart? Of overweeg je dit en heb je nog vragen? Bel gerust voor het maken van een afspraak of stuur mij een berichtje.
Psycholoog Doesjka Tromp in Haarlem
Doesjka Tromp
  • Ervaren psycholoog
  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Ook consulten in de avond

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Contact